Taekwondocu Gülaçtı, Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasında Hakemlik Yaptı

Taekwondo Milli Hakemi olan Gedizli Mert Yiğit Taekwondo Takımı Antrenörü Ülkü Gülaçtı, 07-11 Kasım 2012...

Taekwondo Milli Hakemi olan Gedizli Mert Yiğit Taekwondo Takımı Antrenörü Ülkü Gülaçtı, 07-11 Kasım 2012 tarihleri arasında Amasya'da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasında hakem olarak görev aldı.

Amasya Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonasına Kütahya'dan katılan tek milli hakem olan Ülkü Gülaçtı, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun açtığı 3. Kademe Yurt Dışı Hakemlik Kursunu başarıyla tamamlayarak Poomse Ulusal Hakemliğini hak kazanmıştı.

Ayrıca Amasya'da Kütahya'yı temsil eden tek sporcu olarak yarışmalara katılan Gedizli Mert Gülaçtı, bu şampiyona finalinde elendi.

Reklam
Reklam

Mert Gülaçtı, "Karşılaşmalarda zorlu bir mücadele verdim. Ama beklediğim başarıyı elde edemedim. Tespit ettiğim eksikliklerimi tamamlayarak, önümüzdeki sezonda mutlaka dereceye gireceğim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: