Taekwondo'da Minik Ve Yıldız Kadroları Belirlendi

Balıkesir'i taekwondoda il içi ve dışında temsil edecek sporcular tespit edildi. Gençlik Merkezinde düzenlenen teşvik...

Balıkesir'i taekwondoda il içi ve dışında temsil edecek sporcular tespit edildi. Gençlik Merkezinde düzenlenen teşvik müsabakaları sonucu minik ve yıldızlarda toplam 141 sporcu kilolarına göre derecelendirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, Balıkesir'i "İl içi ve İl dışı" müsabakalarda temsil edecek sporcuların belirlenebilmesi için salon teşvik müsabakaları yapıldı. Balıkesir Gençlik Merkezi Salonunda düzenlenen müsabakalarla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, "Bu çalışmanın amacı sporcularımızın tecrübelerini artırıp, Türkiye şampiyonalarında iyi dereceler elde etmek ve milli takımlara sporcu vermektir. Bu nedenle yapılan çalışmalar kadrolarımızın belirlenip şekillenmesinin sağlanmasının yanı sıra eksiklerin görülmesi adına da çok faydalı olmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Taekwondo İl Temsilcisi olan Teknik Direktör Serkan Erkekoğlu ve Antrenör Ali İlgün'ün de haftanın her günü yaptıkları çalışmalarla yöneticilerin ve ailelerin takdirini kazandıkları kaydedildi.

Balıkesir Taekwondo Minikler Salon Teşvik Şampiyonasında 49 bay, 39 bayan, Yıldızlar Teşvik Şampiyonasında 21 bay, 32 bayan olmak üzere (70 bay ve 71 bayan) toplam 141 sporcu çeşitli kilolarda derecelendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: