TAGİD ’den KOSGEB seminerleri

KOSGEB‘in sağladığı faydaları anlatma adına Akademik KOSGEB eğitim ve seminerlerine başlandı

TAGİD ’den iş dünyasına katkı sağlayacak projeler hazırlayan işadamlarına ve işkadınlarına, yeni girişimcilere KOSGEB‘in sağladığı faydaları anlatma adına Akademik KOSGEB eğitim ve seminerlerine başlandı. TAGİD üyelerinin ve girişimci adaylarının KOSGEB desteğiyle ilgili akıllardaki sorularını cevaplamak üzere KOSGEB Uzmanları Özkan TATLI ve Gökhan AKDAĞOĞLU, üyelere seminer verdi.

Geçen aylarda girişimcilik eğitimlerinin verildiği TAGİD ’de düzenlenen seminerde ilk olarak KOSGEB’in kurulma amacından ve kimlere destek verildiğinden bahseden uzmanlar, adayların sertifika aldıktan sonra şirket kurma yolunda hangi süreçleri izlemeleri gerektiği hakkında bilgiler verdiler.

Reklam
Reklam

KOSGEB’in geri ödemesiz desteğinin detaylarını anlatan uzmanlar, bu desteği alırken sıkıntı yaşamamak için hangi noktalara dikkat etmeleri gerektiğinden bahsettiler. İşletme ortaklığı konularında da açıklamalar yapan uzmanlar, KOSGEB’in İşletme Kuruluş Desteği, Kuruluş Dönemi Donanım Desteği, İşletme Giderleri Desteği ve Sabit Yatırım Desteği gibi konularda da detaylı bilgileri TAGİD üyeleri ve girişimci adaylarıyla paylaşıp, katılımcıların merak ettikleri soruları cevaplandırdılar.

TAGİD Genel Sekreteri Nihat BİÇER; “KOSGEB eğitim ve seminerleri altı yedi başlık halinde programladık, her 15-20 gün aralıklarla bir konu başlığını ele alıp üyelerimizin KOSGEB ile alakalı hiçbir eksiklerinin kalmaması noktasında sıralı seminer yapacağız. Bu çalışmada üyelerimiz daha kolay ve ne yaptıklarını bilerek proje hazırlamalarına imkan sağlayacaktır diyerek; bir iki ay içerisinde yeniden bir Girişimcilik eğitimi yapacaklarının da müjdesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz