TAGİD Genel Sekreteri Biçer: "Üyelerimiz Bölgeler Arası Gidiş Gelişlerleyeni Ticari Fırsatları Da Beraberinde Oluşturuyor"

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, "Üyelerimiz bölgeler arası gidiş gelişlerle yeni ticari fırsatları da beraberinde

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, "Üyelerimiz bölgeler arası gidiş gelişlerle yeni ticari fırsatları da beraberinde oluşturuyor" dedi.

Biçer, Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) ile ortak iş formu oluşturduklarını belirterek, forumda iş gezilerinin de yer aldığını kaydetti.

Daha önce de bazı TUSKON üyesi olan derneklerle ikili iş görüşmeleri yaptıklarını belirten Biçer, "Bu gezilerin faydalarını görmeye başladık. Üyelerimiz, bölgeler arası gidiş gelişlerle yeni tanışıklıklar kazandıkları gibi ticari fırsatları da beraberinde oluşturuyor. Bizim de isteğimiz üyelerimizin kazanması" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Biçer, yapılan ortak forumların ve gezilerin her bölgedeki iş adamları için fırsat niteliği taşıdığını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: