TAGİD Kadın Girişimciler Komitesi "ortak Akıl" Toplantısı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Kadın Girişimciler Komitesi üyeleri, Çorlu'da "ortak akıl" toplantısı düzenledi.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Kadın Girişimciler Komitesi üyeleri, Çorlu'da "ortak akıl" toplantısı düzenledi.

TAGİD binasında yapılan "Trakya İçin Neler Yapılabilir-" konulu toplantıda, kadınların iş hayatına kazandırılması, kadınların iş hayatındaki problemleri ve çözüm yolları konuşuldu.

Toplantıda, Trakya Bölgesi ve Çorlu için yapılabilecek etkinlikler, bölgedeki insanların çevre, sosyal konular, devlet teşvik ve olanaklarından haberdar edilmesi ve bilinçlendirilmesi gündeme alındı.

Reklam
Reklam

Üyelerin kişisel gelişimleri ve firmaları için kurumsal eğitimlerle ilgili gerekli çalışmaların yapılması ile kısa süre içerisinde girişimcilik eğitimi, iş planı ve iş analizleri gibi eğitimlerin düzenlenmesinin de planlandığı toplantıda, Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na (TUSKON) ve TUSKON'a bağlı derneklerin genel yapısı hakkında bilgi verildi.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: