TAGİD, Yeni Çorlu Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı'yı Ziyaret Etti

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yetkilileri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan İsmail Bahri...

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yetkilileri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan İsmail Bahri Şardağı'yı ziyaret etti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine emniyet müdürü olarak atanan İsmail Bahri Şardağı Çorlu’da yapılan güzel faaliyetlerden bahsetti. Şardağı, "Trakya’nın merkezi konumunda olan Çorlu’yu aynı nüfusa sahip diğer il ve ilçelerle kıyasladığımız zaman çok fazla olayın olmadığını görüyoruz. Bu da bizim için sevindirici bir olay. Trafikte ufak tefek eksiklikler olsa da bize ulaşan ihbar sonrası 3 dakikada olay yerindeyiz. Beş yıldır Tekirdağ’da görev yapıyorum şimdi de Çorlu’da olmaktan mutluyum.’’ dedi.

Reklam
Reklam

TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan ise "Halkımızın biraz bilinçlenmesi gerekiyor örneğin bir olay anında hemen 155’i aramayı unutabiliyorlar. Yine trafikte zaman zaman karşılaştığımız pencereyi açıp kül tablasını dışarıya boşaltanlara veya şehir içinde süratle gidenlere rastlıyoruz bu gibi durumlarda halkımızın hemen ihbarda bulunması, şuurlu bir vatandaşın görevi olmalıdır. TAGİD olarak bölgede çok aktif bir derneğiz, emniyetimize, jandarmamıza, diğer kamu kuruluşlarına da her konu yardımcı olmaya çalışacağız. Çorlu’ya hep birlikte hizmet etmek büyük bir mutluluktur." şeklinde konuştu.

TAGİD yönetim Kurulu Üyeleri Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ile hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: