Tahmazoğlu: Çalışmaları vatandaştan gelen taleplere göre şekillendiriyoruz

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden bu yana insan merkezli hizmet odaklı çalışma...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden bu yana insan merkezli hizmet odaklı çalışma yaptıklarını ifade etti. Tahmazoğlu, yaptıkları tüm çalışmalarda vatandaşlardan gelen talepleri önemsediklerini ve çalışmalarını bu yönde şekillendirdiklerini söyledi.

Gaziantep'in Kılınçoğlu Mahallesi'nde inşasına başlanan pazar alanında incelemelerde bulunan Tahmazoğlu, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Tahmazoğlu, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İnsan merkezli hizmet odaklı çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Yaptığımız tüm çalışmalarla ilgili vatandaşımızdan gelen talep ve istekleri dikkate alıyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Anket çalışması yaparak bölge halkının ihtiyaçlarına uygun hizmet götürüyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz