Takas yolu tutmadı, Batuhan satış listesine kondu

Eskişehirspor, Beşiktaş'tan aldığı Batuhan Karadeniz için takas yolu tutmayınca bu futbolcuyu satışa çıkardı. Eskişehirspor, satış...

Eskişehirspor, Beşiktaş'tan aldığı Batuhan Karadeniz için takas yolu tutmayınca bu futbolcuyu satışa çıkardı. Eskişehirspor, satış listesine koyduğu genç futbolcuyu istenilen rakamı veren kulübe satacak.
Eskişehirspor yönetiminin Beşiktaş'tan aldığı genç futbolcu Batuhan Karadeniz için bir süredir aradığı uygun formülü bulamadı. Önce Yunanistan'dan bir takıma ardından Bursaspor kulübüyle takas yoluna giderek Sercan'a karşılık Batuhan'ı öneren Eskişehirspor yönetiminin bu önerisi de kabul görmedi. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Batuhan'ı istememesi üzerine Batuhan satılık oyuncular listesine kondu.
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Batuhan satış listesine koyduklarını açıkladı.
Bursaspor'dan Sercan'ı istediğini ancak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın takas olarak düşünülen Batuhan'ı istemediği için bunun gerçekleşmediğini kaydeden Ünal, şöyle dedi:
"Batuhan için düşündüğümüz seçenekler gerçekleşmedi.Bugün itibariyle Batuhan Karadeniz kulübümüzün satış listesinde yer alan oyuncusudur. Beşiktaş'tan yüksek bonservis bedeliyle aldığımız oyuncuydu. Bugün itibariyle bizim istediğimiz rakamları veren kulüp Batuhan'ı satın alabilir. Menajerine de gerekli bilgileri verdim. Satarlar ve parayı getirirler. Artık bu saatten sonra Batuhan'ın sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz