Takdirlik Muhtar Şilt Aldı, Plaket Takdim Etti

Simav’da 110 haneli Gölköy’ün başarılı muhtarı İsmail Vurmaz, 9,5 yılda devlet-millet işbirliği sayesinde gerçekleştirdiği sayısız...

Simav’da 110 haneli Gölköy’ün başarılı muhtarı İsmail Vurmaz, 9,5 yılda devlet-millet işbirliği sayesinde gerçekleştirdiği sayısız hizmet ve yatırımlarıyla 500 nüfuslu köyünü cennete dönüştürdü.

Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve vatandaşlarla bütünleşmek suretiyle gerçekleştirdiği hizmetlerinden dolayı çevresinde takdir gören Muhtar İsmail Vurmaz, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal’ın da dikkatini çekti.

Muhtar Vurmaz’ın son olarak köyüne kazandırdığı 55 bin TL’lik Kıraathane ve Okuma Salonu’nun açılışını gerçekleştiren Kaymakam Yüksel Ünal, “Muhtarınızın kıymetini iyi bilin. Bizler kendisini takdir ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamı için de kendisini şilt ile ödüllendiriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ünal ayrıca, “9,5 yılda köyüne bin hektarlık mera ıslah çalışması, cadde ve sokakların parke taşlarla döşenmesi, Gölköy ile Boğazköy arasında ulaşımı sağlayan 1 kilometrelik yolda iyileştirme çalışması, meydan düzenleme çalışması, düğün salonu ve yemekhane, muhtarlık binası gibi hizmetlerde bulunan Muhtar Vurmaz’ın ayrıca kendi öz kaynaklarını kullanarak köyüne bir adet itfaiye aracı, bir kepçe, şehir merkezine ulaşımı sağlamak üzere 30 yolcu kapasiteli iki adet minibüs ve bir de cenaze yıkama aracı kazandırması gerçekten takdir edilecek bir çalışma. Kendisini tebrik ediyor ve başarılı çalışmasının tüm köy ve mahalle muhtarlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Çalışmalarından dolayı Kaymakam Yüksel Ünal’dan şilt alan Muhtar Vurmaz, günün anısına Kaymakam Yüksel Ünal’a plaket takdim etti.

Muhtar Vurmaz şunları söyledi: “Kaymakamımız ve Özel İdare Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirilmek beni çok duygulandırdı. Vatandaşa hizmeti ibadet kabul ediyorum. Köyümüze hizmet konusunda bu güne kadar bizleri hiç geri çevirmeyen ve tüm olanakları sağlayan Kaymakamımız Yüksel Ünal, Özel İdare Müdürümüz Mustafa Turan, İl Genel Meclisi üyelerimiz ve diğer yatırımcı daire müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Günün anısına ben de kaymakamım Yüksel Ünal’a plaket takdim ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: