Takı kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Şanlıurfa’da daha önce yapılan bir düğünde takılan takılar yüzünden tartışan iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu.

1 kişinin hayatını kaybettiği kavgada 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Direkli Mahallesi Kondu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya akraba olan iki aile arasında daha önce yapılan bir düğünde takılan takılar nedeni ile tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası 57 yaşındaki Hacire A., 48 yaşındaki Adil A, F.A, M.T ile 21 yaşındaki Mehmet Emin T., Osman T., Z.T ve İ.A isimli şahıslar arasında kavga çıktı.

Çıkan kavga sonrası 21 yaşındaki Mehmet Emin T. isimli şahıs rastgele ateş açmaya başladı. Ateş alan silahtan çıkan mermilere hedef olan Hacire A. İle A.A. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine söz konusu adrese çok sayıda polis ve ilk yardım ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralıları ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastane acil servisinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 57 yaşındaki Hacire A. Kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis kavgaya karışarak olay yerinden kaçtığı ileri sürülen 21 yaşındaki Mehmet Emin T., Osman T., Z.T ve İ.A isimli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: