Takı tasarımını öğrenip takı satıyorlar

Bir yıl boyunca takı tasarımının inceliklerini öğrenen öğrenciler yaptıkları ürünleri sergileme fırsatını da buluyorlar.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sanat Merkezleri Değirmen Parkta Takı Tasarımı Eğitimi gören öğrenciler birbirinden şık ve farklı ürünler üretiyorlar.

Bir yıl boyunca takı tasarımının inceliklerini öğrenen öğrenciler yaptıkları ürünleri Büyükçekmece Sahilinde ve çeşitli noktalarda sergileme ve satışa çıkarma fırsatını da buluyorlar.

17 öğrencisine takı tasarımdan boncuk işlemeciliğine kadar farklı pek çok tekniği öğrettiklerini belirten eğitmen İnci Tokdil hanımların cep harçlıklarını bu yolla çıkardıklarını belirterek, “Hanımlarımız her biri birbirinden şık ve farklı takıları tasarlarken bu yolla birkaç saatliğine olsa da deşarj oluyorlar. Yaptıkları ürünleri çeşitli noktalarda sergileyerek ev ekonomilerine katkı da sağlıyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Bebeğiyle kurslara gelen bir kursiyerini işaret eden Tokdil, “Büyükçekmeceli bayanlar için hiçbir şey engel olmuyor. Bebeğiyle, çocuğuyla buraya gelen bayanlar huzurlu ve güvenli bir şekilde vakit geçiriyorlar. Bize bu imkanları sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz