Takı Töreninde Damada El Arabası

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı Müdür Yardımcısı Fazıl Şahin ile yaşamını birleştirdiği anaokulu öğretmeni Ebru Yılmaz’ın...

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı Müdür Yardımcısı Fazıl Şahin ile yaşamını birleştirdiği anaokulu öğretmeni Ebru Yılmaz’ın düğününde takı merasiminde sıfır araba şeklinde anons edilen arabanın el arabası çıkması, davetlileri kahkahaya boğdu.

Fazıl-Ebru Şahin çiftinin nikah töreni, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Düğün töreninde nikah memurluğunu Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaparken, nikah şahitliklerini ise AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eroğlu yaptı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan nikahta, “Fazıl Şahin bir yıldır hep bu nikah masasına karşıdan bakıyordu. Acaba ben oraya ne zaman oturacağım diye hep merak ediyordu ve bugüne nasip oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan nikah işleminin ardından sıra evlilik cüzdanının takdimine geldi. Evlilik cüzdanını takdim etmek için eline alan Milletvekili Mustafa Hamarat, düğüne katılan davetlilerden Ordu’nun büyükşehir olması için destek isteyerek, “Ordu’nun büyükşehir olması için nüfusunu çoğaltmak istiyor. Ordu’ya gelmişken nüfusa kendi illerinde yazılmalarını istiyorum ama bu arada transferler olursa ona da hayır demeyiz. Ama korkarım ki Trabzon da büyükşehir olmak istiyor. Trabzon umarım Ebru’dan dolayı büyükşehir olma hakkını kaybetmez. Her iki ilimiz de inşallah büyük şehir olur” dedikten sonra cüzdanı gelin ve damada birlikte verdi.

Nikah merasiminden sonra takı merasimine geçildi. Nikah merasiminde akrabaları damat Fazıl Şahin’e ilginç sürprizler yaptılar. Davetlilerden İsmail Sezgin damada bir borazan hediye ederken, yine akrabalardan Mustafa Sezgin damada sıfır bir araba hediye edeceğini anons ettirdi. Davetlilerin büyük alkışları ile nikah salonuna bir el arabası getiren Mustafa Sezgin damadı şoka uğratırken, davetlileri de kahkahaya boğdu. Bu ilginç hediye karşısında damat Fazıl Şahin, “Düğün öncesi kaza yapmıştım. Ben de ne iyi akrabalarım diye sevinmiştim ama bana el arabası verdiler. Biraz şaşkınlık yaşasam da bu el arabasını ömür boyu saklayacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz