"Takım çalıştırmayı düşünmüyorum"

TRABZON (İHA) - Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Yönetimi'nin dün akşam aldığı kararı değerlendirerek "Mevcut yönetimin teknik direktörlük için beni düşünmesi gurur verici. Ama ben daha önce de açıkladım. Şimdilik bir takım çalıştırmayı düşünmüyorum" dedi.

Bordo-mavili yönetim kurulu dün akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı toplantı sonrasında Teknik Direktörlük görevi için Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş'e teklif götüreceğini açıklarken, Güneş ise teklifin gurur verici olduğunu; ancak bir takım çalıştırmayı düşünmediğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Güneş, Trabzonspor gibi bir camiada görev yapmanın büyük bir olay olduğunu ifade ederek, "Zaten Trabzonspor benim doğup büyüdüğüm şehrin takımı. Uzun yıllar bu takımda hem oyuncu olarak hem antrenör ve teknik adam olarak görev yaptım. Trabzonspor'da her antrenör çalışmak ister. Bordo-mavili takımda çalışan her teknik adamın değeri artar. Mevcut yönetimin teknik direktörlük için beni düşünmeleri de gurur verici. Ancak ben daha önce de açıkladım. Şimdilik bir takım çalıştırmayı düşünmüyorum" dedi.

Öte yandan, başkan Atay Aktuğ'un Şenol Güneş'i ikna etmek için her yolu deneyeceği ve Güneş'in kıramayacağı isimleri devreye sokacağı öğrenildi.