Takımın durumu içler acısı

Çolak, Samsunspor'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Samsunspor'un efsane golcüsü Tanju Çolak, Süper Liğ'de birbiri ardına yenilgiler alan Samsunspor'un durumunu "İçler acısı" olarak yorumladı. İnternet haber portalımıza özel bir açıklama yapan Çolak, kulübün yaptığı yabancı transferlerini de eleştirdi.

Takımın iyi durumda olmadığını belirten Tanju Çolak, 'Samsunspor neden gol atamıyor' sorumuza da "Strateji yanlış" cevabını verdi. Teknik adam Petkoviç'den kaleci Ahmet Şahin'e ve yönetime kadar eleştirilerde bulunan Tanju Çolak, "Ben, Samsun'un evladıyım. Samsunspor'un bu durumda olmasından büyük üzüntü duyuyorum. Samsunspor'un başarılı olmasını ve bundan gurur duymak isterim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Samsunspor file bekçisi Ahmet Şahin'in hatalı goller yediğini söyleyen Çolak, "Gözünde tavuk karasımı var bilmiyorum. Şahin, kötü goller yiyor, güven vermiyor" dedi.Yabancı transfer tercihinde yanlış yapıldığını savunan Çolak, şunları dile getirdi:

"Samsunspor çok iyi durumda değil. Yönetim, yerli hoca varken neden yabancı bir hocayı tercih etti anlamak zor. Yabancı hoca Samsunspor'u ne kadar tanır. Yabancı transferlerinde yanlış yapıldı. Takım olamadık. Samsunspor'da bulunan futbolcuların hangisi kaliteli merak ediyorum. Ligde kalmak için en az 8 yabancı oyuncunun kaliteli olması lazım. Kaleci Ahmet Şahin kötü goller yiyerek arkadaşlarına ve taraftara güven vermiyor. Tavuk karasımı var. Golcülerin ise yetenekleri ortada. Ben falcı değilim futbol adamıyım. Samsunspor, Bank ASya'ya düşermi sorunuza yanıt veremiyor. Bu soruyu takımı kurana sorun. Ben sezon başı, bundan dört ay evvel takımla ilgili uyarılarda bulundum. Bir Orduspor ve Mersin İdman Yurdu kadar olamıyormuyuz. Samsunspor, Süper Ligde bu her iki takımdan da daha eskidir. Birbirimizi yemekten takım olamıyoruz. Yönetime aday olanlar önce bana danışıyor ama yönetime geldikten sonra selam vermekten kaçıyorlar. Bu ne kadar komik bir durum. Samsun'un çocuğuna değer vermezler, öldükten sonra değer verirler ne yazık ki."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz