Takip Ettikleri Emlakçının Aracından 65 Bin Tl Tutarında Para Ve Ziynet Eşyası Çalan Hırsızlar Yakalandı

Güngören’de takip ettikleri emlakçı kadının aracındaki 15 bin dolar, 8 bin avro, 5 bin TL...

Güngören’de takip ettikleri emlakçı kadının aracındaki 15 bin dolar, 8 bin avro, 5 bin TL ve 22 bin liralık ziynet eşyasını çaldıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı. Zanlıların emlakçıyı takip ederken güvenlik kameralarına yakalandıkları ortaya çıktı.

Olay, 5 Kasım 2012 tarihinde bir banka şubesi önünde gerçekleşti. İddiaya göre, banka önünde aracını park eden Ş.G. geri döndüğünde aracının kapısının açık olduğunu gördü. Aracını kontrol eden emlakçı 65 bin TL tutarındaki para ve ziynet eşyalarının çalındığını fark etti. Ş.G. bu durum üzerine polise başvurdu. Araştırma başlatan Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri olayın gerçekleştiği yerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarından zanlıların aracını tespit eden polisler aracı Fatih Tahtakale’de buldu. Aracın olduğu yerde pusu kuran polisler sabaha doğru yaptıkları operasyonla Alaattin Z.(44), Murat M.(31) ile Cem B.’yi (21) gözaltına aldı. Gözaltına alınan Alaattin Z. ile Murat M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Cem B. ise serbest bırakıldı. Zanlıların adliyeye giderken, “Araçtan 1,5 lira çıktı. Onu da harcadık. Bu kadar para yoktu” diye bağırmaları dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Öte yandan, zanlıların, Ş.G.’nin aracını takip etme görüntüleri ortaya çıktı. Şüpheliler banka önüne araçlarını park ettikten sonra araçtan inerek sağa sola bakınıyorlar. Ardında Ş.G.’nin arabasını takip ettikleri görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: