Takip Ve İş Disiplini Başarı Getirdi

Kırşehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nde oluşturulan 6 kişilik ekip, bir ayda yüz kişiyi yakalayarak adli...

Kırşehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nde oluşturulan 6 kişilik ekip, bir ayda yüz kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

Altı kişiden oluşan ekibin sıkı takipleri ve disiplinli çalışmaları başarının oluşmasında en büyük etken olarak görülüyor.

Kırşehir’de suç ve suçlu ile mücadele yöntemlerinde geliştirilen yöntemler kadar çalışan personelinde etkili olduğu gerçeği gün yüzüne çıktı. Emniyet teşkilatının bütün birimleri gibi Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı İnfaz Aranan Şahıslar Genel Bilgi Toplama Ekibi bir ayda suç ve suçlu takibine yönelik yaptıkları çalışmalarda yüz kişiyi adli makamlara sevk ettirerek Kırşehir’de etkin ve disiplinli çalışma örneğini sergiledi.

Reklam
Reklam

Çalışmaların detaylı şekilde arttırılacağı bilgisine ulaşılırken suçlu ile mücadelede de çalışmaların aralıksız şekilde devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: