Takla Atan Araçtan Burnu Kanamadan Çıktı

TEKİRDAĞ (İHA) –Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde takla atan bir aracın içinden sürücüsü burnu bile kanamadan çıktı....

TEKİRDAĞ (İHA) –Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde takla atan bir aracın içinden sürücüsü burnu bile kanamadan çıktı. Şoka giren sürücüyü sağlık ekipleri sakinleştirdi.

Edinilen bilgiye göre Çorlu ilçesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde seyir halinde olan Tekirdağ Kadastro Müdürlüğüne bağlı 34 BG 0379 plakalı araç şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre takla atan aracı solamaya kalkan bir aracın kazaya sebebiyet verdiği kaydedildi.

Takla atan araçtan çıkarılan şoförün kazayı şans eseri yara almadan atlattığı kaydedildi. Şoka giren sürücüyü sağlık ekipleri sakinleştirerek hastaneye kaldırdı. Gözleri önünde yaşanılan kazaya tanık olan kişiler, “Cadde üzerinde birden takla atan aracı gördük, neyse ki takla atan araç karşı şeride geçmedi. Araç içinde bulunan kişinin bu kazadan kurtulması tam bir mucize” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: