Taksi kıraathaneye girdi

İZMİR (İHA) - İzmir'de dikkatsizlik sonucu tali yoldan çıkan bir kamyonetle çarpışan taksi, içinde hiç kimse olmayan ve kapalı bulunan bir kıraathanenin bahçesine uçtu. Kazada kıraathanenin sadece duvarı hasar gördü, ölen ve yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre kaza Buca İşçievleri Onat caddesi 92 numara önünde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Buca'dan İşçievlerine giden Yüksel Ergin'in (41) kullandığı 35 T 7347 plakalı taksi, 367 sokaktan çıkmakta olan Erol Ohrili'nin kullandığı 35 EBL 22 plakalı kamyonetle çarpıştı. Daha sonra savrulan taksi, yolun sağ alt kısmında bulunan kıraathanenin bahçesine uçtu. Yaklaşık 2 metrelik yüksekten kahve duvarına çarpan taksi sürücüsü Ergin kazadan yara almadan kurtuldu.

Reklam
Reklam

Herkesin maç izlediği saatlerde meydana gelen kazada, kıraathanenin kapalı olması ise büyük bir faciayı önledi. Haber verilmesi üzerine işyerine gelen Kıraathane sahibi Hüseyin Baba, "Ben her gün böyle erkenden kapatırım. Fazla geç saatlere kadar kalmam. İyi ki bu akşam da maç var deyip açık bırakmamışım. Yoksa sonu daha kötü olabilirdi. Allah korudu" diye konuştu.