Taksiciler “yılın En İyileri”ni Seçti

Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla, Karadeniz FM’in başarılı programcısı Onur Sakar tarafından “Taksiciler Günü Konser ve Ödül...

Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla, Karadeniz FM’in başarılı programcısı Onur Sakar tarafından “Taksiciler Günü Konser ve Ödül Töreni” düzenlendi.

Şişli Belediyesi ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası desteğiyle, 98.2 Karadeniz FM'in başarılı programcısı Onur Sakar'ın ( Onur'un Taksisi ) organizasyonu ile yapılan "Taksiciler Günü Konser ve Ödül Töreni", birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla Cevahir Alışveriş Merkezi önünde gerçekleşti.

36 bin taksicinin oylarıyla belirlenen anket sonucunda ödüle layık bulunan isimler, ödüllerini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün elinden aldı. “Yılın En İyi Haber Bülteni” dalında Show Haber’den Korcan Karar, “Yılın Albümü” dalında Demet Akalın, “Yılın En İyi Tv Dizi Oyuncusu” dalında Erkan Petekkaya, “Basında Emek Ödülü” dalında Ali Eyüboğlu, “Yeşilçam Ödülü” dalında Nuri Alço ve Engin Çağlar ödüle layık bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: