Taksicilerden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Teşekkür

Yenimahalle Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Taksiciler, Yenimahalle Belediye Başkanı...

Yenimahalle Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Taksiciler, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür etti.

Yenimahalle 5. durakta tadilatları devam eden Doğan Taksi Durağı Başkanı Murat Kütük ve çalışanları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Başar Bal ile Gürol Karahisarlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Eskiyen ve artık kullanılmaz halde bulunan taksi duraklarının yerine daha düzenli duraklar yapılmaya devam ediyor. Yapılan durakların içerisinde mutfak, tuvalet, bekleme salonu bulunuyor. Sağlıklı, konforlu ve daha düzenli şartlarda çalışmalarını devam etmeleri için taksicilere destek veren Yaşar, “Taksi duraklarını baştan aşağı yeniliyoruz. Sizler daha rahat ortamlarda çalışın diye elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Yenimahalle’de eskimiş, ihtiyaçları karşılamayan, baraka görünümündeki taksi durakları yerine modern, konforlu, çevre düzenlemesi olan modern taksi durakları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

YAŞAR'DAN TAKSİCİLERE HEDİYE

Taksi duraklarının yenilenmesinden oldukça memnun olduklarını belirten Doğan Taksi Durağı çalışanları Fethi Yaşar’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür plaketi verdi. Yapımı devam eden durak için yeni koltuk takımı sözü de alan taksiciler, “Başkanımız her konuda bize yardımcı oldu. Teşekkür ederiz. Hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: