Taksicinin cesedini ararken başkası bulundu

ç Köprüsü’nden atladığı iddia edilen Ali Demir’in cesedi tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Deniz Polisi, Haliç sularında 2 gündür sürdürdüğü aramalardan bir sonuç elde edemezken, Kasımpaşa’da bir başkasına ait ceset bulundu.

Alibeyköy’de taksicilik yapan Ali Demir, tartıştığı için kendisini terk eden eşi ile barışmak için bir televizyon programına başvurdu. Bir hafta içinde 3 kez bu programa çıkmasına rağmen eşini ikna edemeyen Demir, önceki gün oğluna intihar notu bırakarak evden ayrıldı.

Oğlunun ihbarı ile harekete geçen polis, Demir’in aracını Haliç Köprüsü üzerinde terk edilmiş olarak buldu. Görgü şahitleri, bir kişinin denize atladığını söyleyince, deniz polisine haber verildi. Aramalarda Ali Demir’in cesedine rastlanmadı.

Reklam
Reklam

Arama çalışmalarını yürüten Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği’ne dalgıç ekipleri, Haliç’te aramalara bugün de devam etti. Dalgıçlar defalarca Haliç’te dalmalarına rağmen taksici Demir’in cesedini bulamadı.

Arama çalışları sırasında Kasımpaşa açıklarında bir başkasına ait cesede rastlandı. Cesedin üzerinde, emniyet hizmetlerinde teknisyen yardımcılığı yapan Rafet Açgez’e (48) ait olduğu belirlenen kimlik çıktı.

Deniz polisi, intihar ettiği iddia edilen taksici Ali Demir’in cesedini arama çalışmalarına son verdi.

Anahtar Kelimeler: