Taksiciyi parası olmadığı ıçin öldürmüş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde öldürülen taksi şoförü Ethem Köse'nin (60) katil zanlısı yakalandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde öldürülen taksi şoförü Ethem Köse'nin (60) katil zanlısı yakalandı. Taksiciyi parası olmadığı için çıkan tartışmada bıçakladığı iddia edilen M.K. (22), Balçova ve Karabağlar'daki kamera kayıtlarının incelenmesiyle tespit edildi.

Olay, 1 Kasım 2012 saat 23.30 sıralarında, 4270 Sokak'ta meydana geldi. Taksi şoförü Köse, müşteri gibi binen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandıktan sonra yol kenarına atıldı. Aşırı kan kaybeden Köse, bırakıldığı sokakta hayatını kaybetti. Taksi ise olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzakta terkedilmiş olarak bulundu. Ethem Köse'nin emekli astsubay olduğu, yaklaşık 15 yıldır Balçova ilçesindeki Kondor Taksi Durağı'na bağlı çalıştığı öğrenildi. İncelemede Köse'nin Ata Caddesi'nden müşteri aldığı, üzerindeki 125 lira para ve telefonlarının çalınmamış olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, Balçova'dan olayın meydana geldiği Karabağlar'daki sokağa kadar bütün mobese ve güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi. Taksiye binenin bir emlak bürosunda çalışan M.K. olduğu belirlendi. M.K.'nin Karabağlar ve Balçova'daki görüntülerle eşleşmesinin ardından takside de parmak izleri bulundu. Harekete geçen ekipler, zanlıyı Konak ilçesi Alsancak semtinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı M.K., ilk ifadesinde Balçova'da taksiye bindiğini, Karabağlar'da inerken parası olmadığını söylemesi üzerine çıkan tartışmada şoförü bıçaklayarak aşağıya attığını, 1 kilometre sonra da arabayı terk ettiğini söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı M.K. adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: