Taksiden Düşen Bayan Polisi Alarma Geçirdi

Muğla'nın Milas ilçesinde bir bayanın hareket halindeki taksiden dışarı atıldığı yönündeki ihbar 112 ekipleri ve...

Muğla'nın Milas ilçesinde bir bayanın hareket halindeki taksiden dışarı atıldığı yönündeki ihbar 112 ekipleri ve polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Milas merkez 19 Mayıs Bulvarı üzerinde gece saat 22.00 sularında hareket halinde olan ticari taksiden, bir bayanın dışarı atıldığı yönündeki ihbar 112 ekipleri ve polisi harekete geçirdi. İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı ismi öğrenilemeyen bayan, 112 acil sağlık ekipleri müdahale etti.

Hafif biçimde yaralanan bayan, olay yerine gelen polis ekiplerine, ticari takside arkadaşlarıyla eğlendiğini, arkadaşının kendine verdiği cep telefonu hediyesi sözünü tutmadığı için aralarında tartışma başladığını ve kapıyı açarak kendisini attığını söyledi.

Reklam
Reklam
  1. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bayanın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, polis, araçta bulunan iki kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: