Taksim cıvıl cıvıl

İstanbullular, yılbaşı kutlamalarını Taksim Meydanı'nda yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2007 yılına Taksim Meydanı'nda girmek isteyen İstanbullular için coşkulu bir kutlama programı düzenledi.

Farklı noktalardan yapılan ışık ve lazer şovlarıyla meydan rengarenk bir görüntüye büründü. Tüm hızıyla süren kutlama programında, DJ, dans grubu ve perküsyon grubunun canlı performansları yer alacak. DJ'ler ses ve ışık gösterileri eşliğinde performanslarını sergileyerek, vatandaşları eğlendirecek. Yeni yıl için hazırlıklar sürerken, polis ekipleri de şu saatlerden itibaren İstanbul içerisinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Polis ekiplerinin özellikle gece yarısından sonra alkol kontrollerini sıkılaştırması bekleniyor.

Reklam
Reklam

8 YAŞINDA BİRA İÇİYORLAR

Taksim Meydanı'nda eğlenen kalabalığın içinde ellerinde bira kutuları bulunan biri kız olmak üzere yaklaşık 8 yaşlarındaki 2 çocuk kameralara takıldı.

Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'nda toplanan kalabalık, müzik eşliğinde eğlenmeye başladı. Eğlencenin doruğa çıktığı saatlerde polis ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşlar, konser alanına alınmadan önce sıkı bir aramadan geçiriliyor. Lazer gösterileriyle renklenen gecede, yeni yılı kutlamaya gelen vatandaşlar, çılgınca eğlenerek dans etti. Aldıkları alkolün dozunu kaçıran bazı vatandaşlar, çevrede bulunan ağaçlara çıkarken, bazılarınınsa otobüs duraklarının üzerine çıkarak dans ettiği gözlendi. Kalabalığın içinde bulunan biri kız olmak üzere yaklaşık 8 yaşlarındaki 2 çocuk, ellerindeki bira kutularıyla dikkat çekti. Bir süre sonra alkol alan çocuk, aynı yaşlarda olan kız arkadaşıyla hiçbir şeye aldırmadan kalabalığın içinde kayboldu.

Öte yandan organizasyon nedeniyle Taksim'e çıkan bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Reklam
Reklam