Taksim Eylemcileri Ağaçları Barikat Olarak Kullandı

Taksim’deki Gezi Parkı müdahalesinden kaçan grup, Harbiye’de tekrar polisle karşı karşıya geldi. Polis grubu tazyikli...

Taksim’deki Gezi Parkı müdahalesinden kaçan grup, Harbiye’de tekrar polisle karşı karşıya geldi. Polis grubu tazyikli su ve biber gazıyla dağıtırken, ağaçların kesilmesini protesto eden göstericilerin saksılardaki ağaçları barikat olarak kullanması dikkat çekti.

Polisin gece boyunca İstiklal Caddesi’nde yaptığı müdahalenin ardından dağılan göstericiler, Harbiye’de tekrar toplandı. Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya gelen göstericilere polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Göstericilerin de polise taş ve şişe attığı görüldü. Dev bir Türk bayrağı açarak slogan atan eylemcilere polis müdahale etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmemesi için eylem yapan göstericilerin, saksılar içerisine dikilmiş ağaçları barikat olarak kullandığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: