Taksim Gezi Parkı Olaylarına Tepki Devam Ediyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, İstanbul...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, İstanbul Taksim’de yaşananan Gezi Parkı olaylarının altında yatan gerçeğin ağaç sevgisi olmadığını bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu iddia etti.

Dernek binasında düzenlediği basın toplantısı ile İstanbul Taksim’deki Gezi Park’tan dolayı yurt çapında yaşanan olaylara tepki gösteren İsmail Kumartaşlı, bu eylemlere katılanların dış güçlerin oyununa ortak olduklarını söyledi. Kumartaşlı, “Memlekete 20 şehit geldi üstelik bunlar terör şehidiydi. Neden o zaman bu insanlar bu şehitler geldiği zaman terör örgütüne tepkilerini koymak için bu kadar tepki göstermediler de, ‘Taksim meydanında üç ağaç kesilecek’ diye ülke genelinde eylemlere, mitinglere başvurdular” dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamasında eylemlere katılan öğrencilere de seslenen ve ilginç bir öneriyi kendilerine sunan Başkan Kumartaşlı, şöyle konuştu: “Afyonkarahisar'da yapılan bütün eylemlerin hepsi kalabalığın yüzde 90'ı öğrenciydi. Olay eğer ağaç sevgisi ise ve ağaçsa ben size bir teklifte bulunuyorum. Bir kampanya başlatıyorum, bu eyleme bu mitinge karışan tüm arkadaşlara tüm vatandaşlara yönelik. Haydi hafta sonu toplanalım, amaç ağaç sevgisi ise geçen yıllarda Afyonkarahisar'da kurulmuş olan Şehitler Ormanı burada ve orada binlerce ağaç var. Bu ağaçların altı ot dolu, haydi ağaç dikmeyelim ağaçların altındaki otları yolalım eğer amaç ağaçsa.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: