Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar

Antalya diyorlar. Bunların ağaçla ne alakası var?" diye sordu. AK Parti Kemer Teşkilatını ziyaret eden Samani, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Antalya diyorlar. Bunların ağaçla ne alakası var?" diye sordu. AK Parti Kemer Teşkilatını ziyaret eden Samani, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Samani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hükümetin Kemer'e önem verdiğini ve Kemer için çok çalıştığını söyledi. AK Parti'nin "Türkiye'nin partisi" olduğunu, diğer siyasi partilerden de birçok insanı barındırdığını anlatan Samani, "Yumurta küfesi sırtımızda. Biz her zaman iktidara talibiz, muhalefete değil. Türkiye'nin 2023 hedefleri var. Cumhuriyet kurulduğunda konulan bu hedefleri geçmek istiyoruz" dedi. AK Parti'yi, "Türkiye'nin çimentosu" diye nitelendiren Samani, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin şu anki gündemi belli. 3-5 ağaç bahane edilerek eylemler yapılıyor. AK Parti'nin ağaçları yok ettiği iddia ediliyor. Biz birçok alanı ağaçlandırdık. Tabiat parkı ve milli park sayılarını iki katına çıkardık. Ormanlarla ilgili çalışmalar yaptık. Yangın konusunda komşu ülkelere eğitimler veriyoruz. Eylemciler diyorlar. Bunların ağaçla ne alakası var? Koalisyon zamanında IMF'nin kapısında bekliyorduk. Ekonomimiz iyi değildi. O zamanlar kimse eylem yapmıyordu. Biz, demokrasinin gereği olan eylemleri destekliyoruz. Ancak, dükkanlar yağmalanmadan, yakılıp yıkılmadan, otellerdeki turistleri rahatsız etmeden yapılan eylemleri destekliyoruz. Türkiye, inşallah bu olaylardan daha güçlü çıkacaktır." Samani ve beraberindekiler daha sonra Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'ı ziyaret etti. Üras, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GATAB'ın yaptığı çalışmalar hakkında bildi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz