Taksim güne sakin başladı

Dün gece polisin müdahalesinin ardından savaş alanına dönen Taksim Meydanı sabahın ilk saatlerinde sakin durumda.

Dün gece polisin müdahalesinin ardından savaş alanına dönen Taksim Meydanı sabahın ilk saatlerinde sakin durumda.Yoğun gösteriler ve müdahalenin yaşandığı İstiklal Caddesi ve Sıraselviler de sakin, barikatlar tamamen kaldırılmış durumda.

Atatürk Anıtı çevresinde çevik kuvvet ekipleri var. Bu arada, meydanda işe gidenler de dikkat çekiyor. TOMA'lar ise meydanda bekliyor.

PARK ÖNÜNDE BARİKAT
Polis ve eylemciler arasında dün gece yoğun çatışmaların yaşandığı Gezi Parkı önünde merdivenlerin girişinde barikat oluşturulmuş durumda. The Marmara Oteli önünde ise büyükşehir belediye ekipleri hazır bekletiliyor. Meydanda geceden kalanlar ekipler tarafından temizlenmiş, yanan araçlar kaldırılmış durumda.

Reklam
Reklam

MEYDANDA YAĞMUR ETKİLİ
Gezi Parkı'ndaki eylemciler güne kahvaltıyla başlarken bazı eylemciler ise uyudu.

Öte yandan Gezi Parkı'nda yağmurun etkili olduğu da görüldü. Parkta kalan bazı eylemciler yağmur nedeniyle eşyalarını topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz