Taksim Meydanı’nda dağılmayan gruba polis müdahale etti

Taksim Meydanı’nda "Gezi Parkı" eylemlerine dersek vermek için toplanan gruba polis müdahale etti.

Taksim Meydanı’nda "Gezi Parkı" eylemlerine dersek vermek için toplanan gruba polis müdahale etti. Polis göstericilerin dağılması için bir süre uyarıda bulunduktan sonra, gruba TOMA aracı ile su sıkarak müdahale etti.

Taksim Meydanı’nda akşam saatlerinde toplanan göstericilere polisten müdahale geldi. Polis gruba önce yolu açması için uyarıda bulundu ve grubun dağılmasını bekledi. Göstericilerin dağılmaması üzerine Çevik Kuvvet ekipleri, gruplar halinde meydanı boşaltmak için harekete geçti.

Göstericilerin üzerine doğru ilerleyen ve uzaklaştırmaya çalışan Çevik Kuvvet ekiplerine grup tarafından karanfil atıldı. Bir süre sonra dağılmayan gruba TOMA’lardan su sıkılarak müdahale edildi. Bazı göstericilerin TOMA aracının önüne geçtikleri ve engel olmaya çalıştıkları görüldü.

Reklam
Reklam

Göstericilere müdahale sırasında bu kez gaz kullanılmazken, göstericiler civar sokaklara doğru dağıldı. Polisin meydandaki güvenlik önlemi sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: