Taksim'deki Gezi Parkı Gerginliği

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, polisin bu sabah Taksim'de yasa dışı yapılara yönelik...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, polisin bu sabah Taksim'de yasa dışı yapılara yönelik olabilecek en ılımlı yöntemlerle gerçekleştirdiği müdahalenin doğru değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Herkes güvenlik birimlerimize yapmış oldukları asayiş sağlama amaçlı, halkımız yararına bu müdahalede yardımcı olmalı" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, bu sabah Taksim'de başlayan müdahaleyi twitterdan yorumladı. "Güne sadece "herkese iyi sabahlar" diyerek başlamak isterdim ama Taksim'deki müdahale ile ilgili bazı görüşlerimi aktarmak kısmetmiş" ifadelerini kullanan Şahin, Taksim'de bir kaç gündür görülen görüntü kirliliğinin Gezi Parkı'ndaki partilerden, ideolojilerden bağımsız itirazcılarla ilgisi olmadığını vurguladı. Şahin şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Hatta Gezi Parkı'ndaki demokratik itiraz hakkını kullanan arkadaşlarımız da bundan çok rahatsızdı ve açıkça ifade ediyorlardı. Bu nedenle polisimizin yasa dışı yapılara yönelik bu sabah olabilecek en ılımlı yöntemlerle yaptığı müdahale doğru değerlendirilmeli. Herkes Vali Mutlu ve güvenlik birimlerimize yapmış oldukları asayiş sağlama amaçlı, halkımız yararına bu müdahalede yardımcı olmalı. İnanıyorum ki güvenlik güçlerinin bu haklı müdahalesi herhangi bir gencimiz, insanımız, polisimiz zarar görmeden sonuçlanacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz