Taksim'e Çıkan Yollar Araç Trafiğine Kapatıldı (Geniş Haber)

Hakan KAYA - Ozan URAL / İSTANBUL DHA - 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim ve çevresinde güvenlik

Hakan KAYA - Ozan URAL / İSTANBUL DHA - 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim ve çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Taksime çıkan yollar saat 05.00'ten itibaren kademeli olarak trafiğe kapatılmaya başlandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'nın kutlamalara yasaklanmasıyla birlikte günler öncesinden meydana getirilen bariyerler sabaha karşı belirlenen noktalara konuldu. TOMA'lar ve polis ekipleri ise meydandaki çeşitli noktalara konuşlandırıldı.

MEYDANA ÇIKAN YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Reklam
Reklam

Güvenlik önlemleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar saat 05.00'ten itibaren kademeli olarak trafiğe kapatılmaya başlandı. Araçlar ise daha önceden belirlenen diğer güzergahlara yönlendirildi.

()

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: