Talas Belediyesi Asfalt Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Malatya yolunu Kuruköprü ve Çatakdere mahallelerine bağlayan bölümlerini asfaltladığını belirtti.

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Malatya yolunu Kuruköprü ve Çatakdere mahallelerine bağlayan bölümlerini asfaltladığını belirtti. Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, yol yapım ekibinin bin 660 ton sıcak asfalttın kullanıldığını ifade ederek, 1 kilometrelik yolda yapılan asfalt çalışmasıyla güzergahın iyileştirildiğini kaydetti. Bu yıl asfalt konusunda çok iyi bir sezon geçirdiklerini aktaran Yılıdırım, şunları kaydetti: "Yeni asfalt üretim tesisimizle bütün mahallelerimizin asfalt ihtiyacını karşılıyoruz. Malatya yolundan Kuruköprü mahallenin girişindeki bölümde yer yer çukur ve patlamalar vardı. Yine tarihi su kemeri yanından Çatakdere mahallemizi çıkan yolda da durum farksız değildi. Yaklaşık 1 kilometrelik uzunluğundaki çalışmalarla yol yenilerek modern ve kaliteli ulaşım imkanına kavuştu. Mahallelerimize hayırlı olsun. Kuruköprü mahallesine ana giriş olan yoldaki sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ara yollarda ise satih kaplama ve kilitli parke yapılarak mahallenin modern yollara kavuştu."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz