Talasemi Ve Lösemililer Yararına Tiyatro Gösterisi Yapıldı

Kayseri'de talasemi ve lösemililer yararına tiyatro gösterisi yapıldı.

Kayseri'de talasemi ve lösemililer yararına tiyatro gösterisi yapıldı.

Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, İstanbul Meydan Sahnesi Tiyatro ekibi sahne aldı. Ahmet Çevik, Deniz Oral, Hülya Şen, Tuğba Ersöz ve Veysel Diker'in yer aldığı 2 perdelik "Her yöne 90 dakika" isimli oyun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde sahnelendi.

Kayseri Forum AVM'deki Köfteci Ramiz Kayseri Şubesi, tiyatro ekibine ve dernek yöneticilerine ev sahipliği yaptı.

Şube Sorumlusu Cem Gürler, yaptığı açıklamada, talasemi ve lösemililer yararına düzenlenen etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirterek, talasemi derneği yöneticilerini ve tiyatro ekibini işyerlerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

İstanbul Meydan sahnesi sanatçıları Ahmet çevik, Deniz Oral, Hülya Şen, Tuğba Ersöz ve Veysel Diker, Kayseri'deki misafirperverliğin kendilerini çok etkilediğini bildirdiler.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: