Talas'ta Renk Cümbüşü

Baharın gelmesiyle birlikte Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nün park, bahçe ve refüjlerde diktiği çiçekleri açtı.

Baharın gelmesiyle birlikte Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nün park, bahçe ve refüjlerde diktiği çiçekleri açtı.

Birbirinden güzel çiçeklerin açmasıyla birlikte Talas'ta adeta renk cümbüşü yaşanmaya başladı.

Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Talas'ın refüjlerine çiçekler dikerken, aynı zamanda parkları yeniden düzenleyip, parklardaki şelaleleri onararak, yeni çocuk oyun grupları kurdu.

Çevrede görüntü kirliliğine neden olan kuruyan ağaçları da kesen ekipler, Zincidere Mahallesi'ndeki parkları yeniden düzenleyerek vatandaşın hizmetine sundu. Ekipler, ana arterlerdeki refüjlerde yer begonyası, petonya, ateş çiçeği, aslanağzı, top kadife, Hint fasulyesi gibi çeşitli çiçekleri toprakla buluşturdu.

Reklam
Reklam

Günlük belirli periyotlarla sulanan ve bakımı yapılan çiçekler, kısa sürede açarken, ilçeyi adeta rengarenk çiçekler bürüdü.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çevrenin önemine ve temizliğine değinerek, vatandaşların toplu olarak yararlandığı park, bahçe ve yolların modern bir şehre yakışır hale getirilmesi için için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yıldırım, "Bütün amacımız vatandaşlarımızın, rahat, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamasını sağlamaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: