Talas'tan Emlak Vergisi Uyarısı

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 2013 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ilk taksit son...

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 2013 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ilk taksit son ödeme süresinin 31 Mayıs Cuma günü sona ereceği uyarısında bulundu.

Başkan Yıldırım, emlak vergisi ödemesinde vatandaşa büyük kolaylık sağladıklarını belirterek, "Vatandaşımız isterlerse belediyemizin www.talas.bel.tr adresinden ya da belediyeye gelerek rahatça ödemelerini yapabilirler" dedi. Belediyede vergisini ödemek isteyen vatandaşların ayakta beklemeden işlemlerini yapabileceğine dikkat çeken Başkan Yıldırım, "Bekleme salonumuzda vatandaşımızı yormadan sıramatikten numara alıp kaç dakika sonra kendilerine sıranın geldiğini rahatlıkla görerek vergilerini ödemelerini sağlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşımız ayakta beklemek zorunda kalmadan işlemini yapıyor hem de sıranın kendisine ne zaman geleceğini biliyor." ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Başkan Yıldırım, 31 Mayıs Cuma gününe kadar veznelerin saat 19.00'da kapanacağını belirterek, şunları söyledi: "Hizmetlerimizin kaynağı vergidir. Toplanan vergiler ülkemizi kalkındırmakta, yatırımlar gerçekleştirilerek vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönmektedir. Talas Belediyesi olarak modern hizmet anlayışı ile mükelleflerin belediyeye gelmeden işlemlerini yapabilmeleri amacıyla gereken bütün alt yapı hizmetlerini tamamladı. Halkbank'ın bütün şubelerinden vatandaşımız ödeme yapabileceği gibi ayrıca kurumumuz içinden internet ile de vergilerini ödeyebilirler. Bu vesile ile vergisini zamanında ödeyerek hizmetlerimize katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz