Talatpaşa Köprüsü'nün Yıkımına Başlandı

Yeniden inşa edilecek olan Talatpaşa Köprüsü’nün yıkımına bu gece başlandı. Gece 00.00’da başlayan yıkım çalışması...

Yeniden inşa edilecek olan Talatpaşa Köprüsü’nün yıkımına bu gece başlandı. Gece 00.00’da başlayan yıkım çalışması öncesinde, D-100 Karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar gereğince, Perpa önündeki Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç ulaşımını sağlayan Talatpaşa Köprüsü’nün yıkım çalışmaları, bu gece yarısından itibaren başladı. Yıkım çalışması öncesinde, D-100 Karayolunun belli kesiminde araç trafiği iki şeride düşürülürken, otoyolda uzun araç trafiği oluştu.

Reklam
Reklam

Köprü ayaklarının D-100 Karayolundaki otoyol trafiğinde daraltmaya yol açtığı gerekçesi başlanan yıkım çalışmasının, yaklaşık 1 ay süreceği belirtildi. Yeniden inşa edilecek çalışma sonunda 1. Çevre Yolu 3 şeritten 4 şeride çıkacak. Yıkım ve köprü çalışmaları, araç trafiğini etkilememesi için, gece 00.00 ile 06.00 saatleri arasında yapılacak. D-100 Karayolunun bu kesiminde araç geçişleri, gece şeritler daraltılarak ve kontrollü olarak verilecek. Çalışmaların gündüz saatlerinde askıya alınarak trafiğin, normal kendi güzergahında akacağı duyuruldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: