Talebi sandıktı gerçek oldu

Tokat Valisi Şerif Yılmaz'dan, boya sandığı isteyen engelli vatandaşın hayalleri gerçek oldu.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde engelli vatandaşların istek ve taleplerini dinlerken, isminin Ahmet Akdağ olduğunu ifade eden engelli vatandaş, Vali Şerif Yılmaz’dan boya sandığı talebi olmuştu.

Bunun üzerine Vali Şerif Yılmaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürünü talimatlandırarak engelli vatandaşın talebinin bir an evvel yerine getirilmesini istedi.

Vali Şerif Yılmaz’ın talimatları ile boya sandığına kavuşan Engelli Vatandaşımız Ahmet Akdağ, Vali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Vali Yılmaz'a teşekkürlerini ifade eden Engelli Vatandaş Ahmet Akdağ, “ Sayın Valim bugün yeniden para kazanmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu mutluluğuma vesile olan başta siz olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Şerif Yılmaz’da Engelli bir vatandaşın yüzünün gülmesine, evine yeniden ekmek götürecek olmasından ötürü mutlu olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz