Talih Kuşu Ayvalık’ta Uçuyor

Geçtiğimiz ay, Milli Piyango İdaresi bünyesindeki Sayısal Loto oyununun 1 milyon 412 bin 266,90 liralık...

Geçtiğimiz ay, Milli Piyango İdaresi bünyesindeki Sayısal Loto oyununun 1 milyon 412 bin 266,90 liralık büyük ikramiyesinin isabet ettiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde talih kuşu uçmaya devam ediyor.

Büyük ikramiyenin isabet etmesinden henüz bir ay bile geçmeden önceki gün çekilen Sayısal Loto’nun 868. hafta talihlisinden biri daha Ayvalık’lı bir talihli oldu. Sayısal Loto’da 6 bilen 3 kişiden biri olan henüz ortaya çıkmayan talihlinin; 443 bin 436,65 liralık ikramiyenin sahibi olduğu öğrenildi. Meçhul talihlinin, Belediye Sebze Halinde bulunan emekli öğretmen Halil Çakıcı’ya ait Ece Büfe’den oynadığı kuponla 5-14-16-17-35-39 nolu rakamlarla büyük ikramiyeyi kazandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

BÜYÜK İKRAMİYE 3. KEZ AYVALIKTA

Sayısal Loto’nun bu haftaki büyük ikramiyesini; İstanbul-Kadıköy ve İstanbul-Bahçelievler’deki 2 kişiyle birlikte paylaşan Ayvalıklı talihliye şans dağıtan Sayısal Loto bayii emekli öğretmen Halil Çakıcı ise, bugüne kadar Ayvalık’a 3 kez büyük ikramiyenin isabet ettiğini ve bu şans dağıtan bayilerden biri olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çakıcı, kendisine ait Sayısal Loto makinesinden büyük ikramiyeyi kazanan talihliyi kutlayarak, “Umarım ihtiyaç sahibidir. İnşallah bu parayla sorunlarını çözümler” temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz