Talihsiz adama şok üstüne şok

İzmir’de yıllar sonra 2 çocuğunun eniştesinden olduğunu öğrenince eşinden boşanan Osman Çürümez, bir de nafaka şokuyla sarsıldı.

İzmir’de yıllar sonra 2 çocuğunun eniştesinden olduğunu öğrenince eşinden boşanan Osman Çürümez, bir de nafaka şokuyla sarsıldı. Hakkında aylık 300 TL’lik nafaka davası açılan Osman Sönmez, ayrıldığı eşi N.Ş ve çocuklarının gerçek babası olan eniştesi A. Y.’ye 100’er bin TL’lik tazminat davası açtı.

Denizli’de 34 yıl önce evlenen Osman Çürümez ve N. Ş, 4 yıl sonra, yani 1991 yılında İzmir’e ablasının evine yakın bir yere taşındı. Osman Çürümez, eşiyle birlikte eniştesi A.Y’nin ustabaşı olduğu kot yıkama fabrikasında çalışmaya başladı. Bir yıl sonra N.Ş. ile A. Y arasında yakınlaşma başladı. Bu yasak ilişkiden şu an biri 19, diğeri 16 yaşında olan iki çocuk dünyaya geldi.

Reklam
Reklam

EŞYARALI SATIP EVİ TERK ETTİ Habertürk'ün haberine göre, Osman Çürümez bu yasak ilişkiyi ancak 3 yıl önce öğrenebildi. Osman Çürümez, 2008’de daha iyi bir iş bulup 1.200 TL maaşla İstanbul’a gitti. N. Ş. ve A.Y., Çeşme’de ikinci el eşya satan bir dükkâna evdeki eşyaları satıp çocukları da alarak kaçtı. Telefonla 3 gün sonra Osman Çürümez’i arayan eski eşi N. Ş., “Seni terkediyorum, eşyaları da sattım” dedi.

TELEFONDA ŞOK SÖZLER Bu sözler karşısında şoke olan Osman Çürümez, “Sorunumuz yok, kimseye muhtaç etmedim seni, bak çocuklarımız var” dedi. Bunun üzerine N.Ş, “Ben de zaten 19 yıl gizlediğim sırrı söyleyeceğim, hep bu anı bekledim, çocuklar senden değil” dedi.Bu sözleri duyar duymaz Osman Çürümez yere yığıldı.
Kendisine gelir gelmez hemen İzmir’e dönen Çürümez, ev boş görünce yeniden N.Ş’yi aradı, “Öldürdün beni, yalvarıyorum çocukların benim olduğunu söyle, biri mi korkutuyor seni” dedi. N.Ş ise “Çocuklar senden değil, şerefsiz” deyip telefonu kapattı.

Reklam
Reklam

KARŞILIKLI DAVA Çift boşanma davası açarak ayrıldı. N.Ş., annesinin yanına dönerken, Çürümez ise Turgutlu’da bir çiftlikte kâhyalık yapmaya başladı.

Osman Çürümez, 2 ay önce ikinci bir şok yaşadı. Çürümez hakkında eski eşi N.Ş., 1. Aile Mahkemesi’nde aylık 300 TL’lik nafaka davası açtı. Yaşadıkları karşısında isyan eden Çürümez de hem eski eşine hem de çocuklarının gerçek babası olan A. Y.’ye 100’er bin TL’lik tazminat davası açtı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz