Talihsiz Dilara Sara Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

İzmit Kuruçeşme’de ikamet eden Tuğral çiftinin 14 taşındaki kızları Dilara Tuğral, doğuştan gelen hastalığı sonucu...

İzmit Kuruçeşme’de ikamet eden Tuğral çiftinin 14 taşındaki kızları Dilara Tuğral, doğuştan gelen hastalığı sonucu yaşamını yitirdi. Tuğral çiftinin 7 yaşındaki oğlu Arda Tuğral ise 3 senedir lösemi ile mücadele ediyor.

İzmit Kuruçeşme Yeni Mahalle İnkılap Caddesi adresinde ikamet eden ve pazarcılık yapan Murat Tuğral ile ev hanımı Yeliz Tuğral çiftinin 14 yaşındaki kızları Dilara Tuğral, geçirdiği sara (epilepsi) krizi sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Tuğral çiftinin ilk çocukları olan ve doğuştan bedensel engelli ve sara hastalığı bulunan Dilara Tuğral, dünyaya geldiği günden bugüne kadar konuşmakta ve yürümekte güçlük çekiyordu. Dilara Tuğral, sürekli tedavi görmeye devam ederken bundan 3 sene önce de kardeşi Arda Tuğral’ın kaldırıldığı hastanede kan kanseri (lösemi) olduğu ortaya çıktı. Bu haberle birlikte Tuğral ailesinin acısı ikiye katlandı. Çocuklarının tedavileri ile uğraşan acılı ailenin acısı Dilara Tuğral’ın evinde geçirdiği sara krizi sonucu yaşamını yitirmesiyle bir kat daha arttı. Tuğral ailesi kızlarının ölüm haberi ile adeta yıkılırken cenazesi Yeni Mahalle Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığı’na defnedildi. Yaklaşık 3 senedir kan kanseri hastalığı ile mücadele eden 7 yaşındaki Arda Tuğral’ın tedavisi ise Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: