Talşık Son Yolculuğuna Uğurlandı

Direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu kaza yapan ve hayatını kaybeden Antalya'nın merkez ilçesi Konyaaltı'nın...

Direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu kaza yapan ve hayatını kaybeden Antalya'nın merkez ilçesi Konyaaltı'nın ilk belediye başkanı Hasan Talşık, son yolculuğuna uğurlandı.

Konaaltı Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Talşık’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı konuşmada, “Ağabeyimi bir trafik kazasında yitirmiştim. Şimdi de bir ağabeyimi kaybettim” dedi. Hasan Talşık’ın eşi Günay Talşık’ın elini tutarak teselli eden Başkan Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen acısına ortak oldular.

Reklam
Reklam

Konyaaltı İlçe Müftüsü Ahmet Çelik’in helalik duasının ardında, Talşık’ın cenazesi öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Çakırlar Mezarlığı’na defnedildi.

70 yaşındaki Hasan Talşık, aracı ile Çakırlar mevkine giderken direksiyon başında kalp krizi geçirmiş ve kontrolden çıkan araç, bir ağaca çarparak durabilmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Talşık’ın duran kalbi yeniden çalıştırılmış ancak kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tekrar durmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz