Tam 11 yıldır kayıp

Onun için özel ekip kuruldu, ama ondan hiç bir iz yok..

Tam 11 yıl önce 5 yaşındayken evinin önünde oynarken kaybolan Sinem Özdemir'den, aradan geçen onca yıla rağmen hala bir haber alınamıyor.

ONUN DIŞINDA BULUNAMAYAN YOK

Bulunması için Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip dahi oluşturulurken Sinem'in izine bugüne dek rastlanmadı. Samsun´un yakın tarihinde yani 2000 yılından sonra tek kaybı Sinem Özdemir. Onun dışında Samsun´da kaybolup da bulunmayan çocuk yok. Kaybolduğunda 5 yaşında olan Sinem Özdemir, bugün 16 yaşlarında.

SİNEM NEREDE?

Tüm aramalara rağmen ondan hiç bir şekilde haber alınamadı. Sinem'in ortalardan kaybolmasının ardından Samsunda birbiri ardına ihbarlar yapıldı. Ancak hepsi asılsız çıktı. Sinem'in koyboluşunun ardında ki esrar perdesi hala kaldırılamazken, kimi yurt dışına kaçırıldığını iddia etti, kimi Sinem'in organ mafyasının elinde olduğunu söyledi. Tüm bu iddiaların hepsi ise 11 yıl içiresinde unutulup gitti. Ortada ise tek bir gerçek var, o da Sinem'in hala kayıp olduğu.

Reklam
Reklam

AİLESİ HALA BULUNMASINI BEKLİYOR

Sinem Özdemir'in ailesi hala kızlarının bulunacağına dair ümitli, ancak yapılan tüm aramalar bugüne dek sonuçsuz kaldı. Özel araba birimi, ihbarlar, teknoloji hiç bir şey Sinem Özdemir'in bulunmasını sağlayamadı.

YÜZÜ GÜNCELLENDİ

Öte yandan İstanbul Adli Tıp Kurumu Yeniden Yüzlendirme Laboratuvarı’nda görev yapan Dr. Sadi Çağdır, bir yıl önce yaptığı çalışma ile Türkiye´de kayıp olan bazı çocukların yüz değişiklerinin günümüzde nasıl olacağını araştırmıştı. Türkiye’deki ilk yüz güncelleme çalışması ile çocukların kaybolmadan önce çekilmiş son fotoğrafları ile aile bireylerinin tüm genetik bilgi ve fotoğraflarını bir araya getirilerek, bütün veriler bilgisayar kaynaklı metodlarla incelenmiş ve Sinem Özdemir´in aralarında bulunduğu kayıp çocukların bir yıl önceki yüzlerinin nasıl olacağı ortaya çıkarılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz