Tamer Karadağlı: 'Kız kardeşimle bile yazıldım ben'

2007 yılında boşandığı eşi Arzu Balkan ile rol gereği yeni filmi 'Pamuk Prens'te evlenen Tamer Karadağlı, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Özel hayatı ile merak edilenleri canlı yayında anlatan Karadağlı, evliliği boyunca birçok hata yaptığını ve eski eşinin kafasını çok öne eğdiğini söyledi.

İşte Karadağlı'nın açıklamaları:

-'Şehvet kurbanıyım' demedim. Anladığım kadarıyla muhabir çarpıcı haber yapmak istemiş...Filmde zaafları olan bir adamı oynuyorum. Kendimi maymun ettim. Yazılan çizilen herkesle bir flört durumum olmadı. Magazinin diğer tarafında olan sizler kimin ne zaafının olup olmadığını bizlerden çok daha iyi biliyorsunuz. Kimi kumarla ilgilidir, kimi parayla, kimi kadınlarla... O damarı bildiğiniz içinde oradan yürüyorsunuz haliyle.
KIZ KARDEŞİMLE BİLE YAZILDIM BEN

-Bu tip haberleri birileri okuduğu zaman gerçeği anlatması çok zor oluyor. Kız kardeşimle bile yazıldım ben. Bir süre sonra 'bir şey anlatmaya gerek yok' dedim. 30 yıldır falan kovboy çizmesi giyiyorum. Bu da bir zevk. Kimi insan parmak arası terlik giyer dolaşır ben onlardan değilim.
ARZUNUN BAŞINI ÇOK ÖNE EĞDİM

  • Arzu benim hayatımda çok büyük bir şanstır. Ben şanslı bir adamım ki, arzu gibi bir kadınla evlendim. Onun gibi bir kadından çocuk yaptım. Çok zor zamanlar geçirdik. Ben Arzu'nun başını önüne çok eğmişimdir ama Arzu benim başımı önüme hiç eğmedi. Her yerde de bunu söylüyorum. İyi bir koca olmamışımdır belki ama çok iyi bir eski koca olmaya özen gösteriyorum.
    ÇOK HATA YAPTIM

  • Pişmanlıklara çok inanmıyorum. 'Pişmanım' cümleleri kurmanın da ikiyüzlülük olduğunu düşünüyorum. Benim hayatımda birden fazla hata var. Seçimlerimizin sorumluluğunu taşırız, onunla da yaşarız.
    10 YILDIR ÇOCUĞUMDAN UZAĞIM

  • Her seçim bir vazgeçiştir. bir evliliği bitirmek kolay bir şey eğil. Çocuğumuz çok küçüktü. Benim için en zor zamanlardan biriydi. Bütün o hatalarımın bedelini misliyle ödedim. 10 yıldır çocuğumdan uzak yaşıyorum. Tabii ki her fırsatta gidip görebiliyorum ama birlikte akşam yemek yiyelim, dizi seyredelim, ödev yapalım gibi durumlar olmadı. Ben bedelini ödedim. Artık kimsenin bana söyleyecek bir şeyi yok.