Tamer Kıran: “necati Yücel’den Özür Dilemem Söz Konusu Değil”

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Necati Yücel’in beyanlarına cevap verdi. Kıran, “Bir süredir futbol...

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Necati Yücel’in beyanlarına cevap verdi. Kıran, “Bir süredir futbol kamuoyunu meşgul eden ve spekülasyonlarla amacı ötesine taşınarak gündem oluşturan, kulübümüze değerli hizmetleri olmuş Sayın Necati Yücel’in beyanlarıyla ilgili açıklama gereği oluşmuştur” dedi.

“ELEŞTİRİM NECATİ YÜCEL’İN ŞAHSINA DEĞİL”

Tamer Kıran Necati Yücen’in şahsına bir atıfta bulunmadığını vurgulayarak, “Öncelikle bilinmelidir ki Sayın Necati Yücel’in göreve getirilmesiyle ilgili itirazım ve tavrım, profesyonellik ve kurumsallık kriterleri içerisinde yapılmış bir hataya dikkat çekmektir. Usule dair yöneltilen bir eleştiri, asla Sayın Necati Yücel’in şahsına ve kişiliğine dönük değildir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“SPEKÜLASYONLARI KÖRÜKLEMEMEK ADINA SUSKUN KALDIM”

Siyah-beyazlıların futbol komitesi başkanı Kıran, “Akabinde gelişen süreçlerde, spekülasyonları körüklememek, camiaya ve Beşiktaşımıza zarar vermemek adına, mümkün olduğunca suskun kalmayı tercih etmiş iken, konu şahıslara ve kişiliklerine dönük kasıtlı bir tutummuş gibi algılattırılmak istenmiştir” diye konuştu.

“ÖZÜR DİLEMEM SÖZ KONUSU DEĞİL”

Necati Yücel’e karşı bir tavır içinde olmayacağına dikkat çeken Kıran, “Bunun, bugüne kadar savunageldiğimiz Beşiktaşlılık kültür ve değerleriyle çelişeceği son derece açıkken, şahsımı tanıyanlarca nezaket dışı bir tavra tevessül etmeyeceğim de bilinir. Hal böyle iken, bazı basın yayın organlarında Sayın Yücel’in şahsımla ilgili haksız ve asılsız beyanları yer almıştır. Bir hata var ise özür dileyecek olgunluğa her zaman sahip olmakla birlikte, Sayın Necati Yücel’den özrü gerektirecek bir konu mevzu bahis değildir, olmamıştır. Şu ana kadar ve bundan sonra kameraların önünde ve ardında özür dilemem söz konusu olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: