Tamer Kıran: Quaresma Için Galatasaray'dan Teklif Gelmedi

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, kadro dışı bırakılan Quaresma için kendilerine Galatasaray'dan teklif...

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, kadro dışı bırakılan Quaresma için kendilerine Galatasaray'dan teklif gelmediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kıran, "Bu yıl Beşiktaş olarak tecrübeli oyuncularla gençlerden oluşan bir karma takım oluşturduk. Bu karmanın oturması birşeyler üretmesi biraz zaman alacaktır. Takım ilk maçını oynadı. Teknik heyet ekibimizi bir araya getirip mümkün olan en iyi sonucu almaya sağlayabilmek için elinden geleni yapıyor. Bizim teknik heyet ve oyunculara inancımız tam. Önümüzde bir Galatasaray derbisi var. Taraftarlarımızı o maça bekliyoruz. Takım olarak her geçen gün iyiye gidiyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kıran, gençlerden oluşan kadronun gelecek için kendilerine ümit verdiğini ve ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını ifade etti.

Bir gazetecinin "Takıma yabancı forvet transferi yapılacak mı?" sorusuna ise Futbol Komitesi Başkanı, "Teknik heyetin böyle bir talebi yok. Geçtiğimiz hafta içinde konuştuk. Teknik ekip önce eldeki mevcut kadroyu değerlendirmek istiyor. Böyle bir düşünce olursa gereğini yaparız." diye cevap verdi.

Tamer Kıran, Fernandes'in önümüzdeki iki yıl daha Beşiktaş forması giyeceğini kaydetti.

Öte yandan Quaresma'nın durumu konusunda da Tamer Kıran, şu açıklamayı yaptı: "Quaresma teknik heyetin tasarrufundadır. Hocamız gerekli açıklamayı yapmıştır. Quaresma içinde Galatasaray'dan bize teklif gelmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: