Tamir etmek istediği otobüsün altında kalarak yaralandı

Sakarya Hendek’te arızasını gidermek amacıyla girdiği otobüsün altında kalan sürücü yaralı olarak kurtarıldı.Edinilen bilgilere göre, yolcu için Hendek Otobüs terminaline uğrayan 81 AAG 932 plakalı otobüsün sürücüsü Ş.B., arızalanan aracını tamir etmek için otobüsün altına girdi.

Sakarya Hendek’te arızasını gidermek amacıyla girdiği otobüsün altında kalan sürücü yaralı olarak kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, yolcu için Hendek Otobüs terminaline uğrayan 81 AAG 932 plakalı otobüsün sürücüsü Ş.B., arızalanan aracını tamir etmek için otobüsün altına girdi. Tamir sırasında körüğün patlaması sonucu otobüsün altında kalan sürücü yaralandı. Çevredekilerin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün sağlık durumun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay hakkında inceleme başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz