Tanımadıkları adamı öldürmüşler

ANKARA (İHA) - Yenimahalle'de bir cafenin önünde bir kişinin bıçakla öldürülmesi olayı ile ilgili 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, olayın, alkolün etkisiyle tanımadıkları şahıslar ile kavga etmeleri sonucu meydana geldiğini söylediler.

Yenimahalle Güzelevler Mahallesi Kordonboyu Caddesi, Dip Cafe önünde faili meçhul kişiler tarafından Ali Çekiç (24) bıçaklanarak öldürülmüş, Fatih Çekiç ((24) ve Engin Gündüz (21) yaralanmıştı.

Olayın ardından firar eden faili meçhul saldırganların yakalanması için Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Naim Çeğirndekçi(27), Özkan Yılmaz (18), Fatih Altınok (20)Barış Gürel (26) ve Mehmet Ali Horoz (18) yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Zanlılar yapılan sorgularında öldürlükleri ve yaraladıkları şahısları tanımadıklarını belirterek, olay yerine Raşit isimli Dip Cafe'nin sahibi ile kavga etmek için geldiklerini ancak orada bulunan tanımadıkları 3 şahıs ile alkolün etkisiyle tartışarak kavga ettiklerini itiraf ettiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.