Tanınmış iş adamı ofisinde vurulmuş olarak bulundu

Şişli’de işadamı Sedat Aktaş (50) ofisinde vurulmuş olarak bulundu. Başına isabet eden tek kurşunla ağır...

Şişli’de işadamı Sedat Aktaş (50) ofisinde vurulmuş olarak bulundu. Başına isabet eden tek kurşunla ağır yaralanan Aktaş, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, iş adamının intihar etmiş olabileceği belirtiliyor.
Olay, Şişli Halaskargazi Caddesi 169 numarada bulunan iş hanının 4. katında meydana geldi. Turizm alanında faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olan Sedat Aktaş’ın ofisinden bir el silah sesi duyuldu. Ofise giren çalışanlar işadamını kanlar içinde görünce olay yerine hemen ambulans çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aktaş, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aktaş hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra polis ekipleri işadamının ofisinde inceleme başlattı. Sedat Aktaş'ın intihar ettiği sanılıyor.
Bu arada Aktaş'ın başına girip çıkan kurşun ofisin camından çıkarak 50 metre uzaklıktaki başka bir apartmanın 5. katındaki daire camından içeri girdi. Kurşun, dairede kimseye isabet etmedi. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.
Bir yat firmasının da sahibi olan Sedat Aktaş, geçtiğimiz günlerde devremülk sistemini denizcilik sektörüne getirmesi ile gündeme gelmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz