Tanrıverdi: Terörle ilgili yapılması gerekenler muhakkak yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hakkâri’deki terör saldırısıyla ilgili yapılması...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hakkâri’deki terör saldırısıyla ilgili yapılması gereken ne varsa, her alanda hükümet tarafından kararlılıkla muhakkak yapılacağını bildirdi.
Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, Hakkâri’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki terör saldırılarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk milletine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.
Millete bu acıları yaşatanlardan, hesap sorulacağını belirten Tanrıverdi, hükümetlerinin, Türkiye'yi yaşanan bu terör olaylarından ve acılardan kurtarmaya kararlı olduğunu ifade etti. Tanrıverdi, Türkiye'nin, içerideki ve dışarıdaki ülke düşmanlarının hiçbir saldırısına boyun eğmeyeceğini, geri adım atmayacağını kaydetti.
Türkiye’nin büyük ve güçlü bir devlet olduğunu dile getiren Tanrıverdi, “Terör belası mutlaka defedilecektir. Hükümetimiz, yapılması gereken ne varsa her alanda kararlılıkla muhakkak yapacaktır. Terörle mücadelede daha etkin ve çabuk kararlar hayata geçirilecektir. Hükümetimiz, terör belasının defedilmesi için başta askeri, sivil ve ekonomik alanlar olmak üzere her alandaki imkânları seferber etmiştir. Türkiye'yi bu terör ve acıdan kurtarmaya kararlıyız.”
Tanrıverdi, teröre yardım ve yataklık edenlerden, müsamaha gösterenlerden, terörün kanlı yüzünü örtmek isteyenlerden de mutlaka bunun hesabı sorulacağını bildirdi.
Tanrıverdi, demokrasiden, özgürlüklerden dem vurup terör örgütüne arka çıkanların da en az terör örgütü kadar suçlu olduklarını ve şehitlerin vebalinin, bu kişilerin üzerinde olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz