Tapu İçin Resmen “sürünüyor”

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hükümet konağının üçüncü katında bulunan tapu dairesine gitmek isteyen engelli bir vatandaş,...

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hükümet konağının üçüncü katında bulunan tapu dairesine gitmek isteyen engelli bir vatandaş, merdivenleri sürünerek çıktı. Vatandaşlar, engelliler için düzenleme yapılmamasından şikayet etti.

Özürlü vatandaşlar ile yaşlılar, hükümet konağındaki merdivenlerden şikayetçi. İşlerini yaptırabilmek için merdiven çıkmak zorunda kalan yaşlı vatandaşlar soluk soluğa kalmaktan yakınıyor. Bu duruma çare bulunmasını isteyen vatandaşlar, en azından yaşlılar için ve özürlü insanlar için asansör yaptırılmasını istedi. Sakat ve yaşlıların erdivenlerden güçlükle çıkabilmesi vatandaşların da tepkisini çekiyor.

Reklam
Reklam

Merdivenleri güçlükle çıkmak zorunda kalan özürlüler için kolaylık sağlanmasını isteyen vatandaşlar, yaşanan tablodan duydukları vicdani rahatsızlığı dile getirdi. Tapu dairesindeki bir işi için üç kat merdiveni sürünerek çıkmak zorunda kalan engelli vatandaş ise görenlerin vicdanını sızlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz